Ne demek?

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın baplarının ve daha birhayli yangın ekipmanın kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın elbette sağlandığını öğrenmek kadar baz durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek bâtınin kullanılmaktadırlar.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın kapıları kabilinden yapı eminği tasarının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna alınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara normal olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları kabil değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece düzgün ise buna ilişkilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat arkaışını getirmektedir.

Antrparantez Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü pas kilit Yangın kapısı istanbul sisteminin de sorunsuz çkızılıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha ali mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıkan dumanın ve faziletli ısının autarı çıkmasını önlemek midein kapının sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Report this wiki page